Odvjetnički ured Mucalo

Tim


Igor Mucalo

Igor Mucalo

Odvjetnik / osnivač ureda


Igor je primarno fokusiran na pravo tržišnog natjecanja, gdje njegovi recentni mandati uključuju pravno savjetovanje i zastupanje pred Agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja u postupcima koncentracija, kartela i zlouporabe vladajućeg položaja u telekomunikacijama, duhanskoj industriji, FMCG-u i energetici. Također je aktivan i iskusan u pitanjima trgovačkog prava i prava društava, M&A, građevini, energetici i rješavanju sporova. Držao je predavanja o regulatornim pitanjima vezano za obnovljive izvore energije, energetsku učinkovitost i zelenu gradnju na međunarodnim konferencijama i edukacijskim programima kao i radionice iz područja prava tržišnog natjecanja nizu značajnih hrvatskih tvrtki.

Saznaj više
Iskra Bubaš

Iskra Bubaš

Odvjetnica u suradnji s Odvjetničkim uredom Mucalo


Iskra savjetuje domaće i međunarodne klijente u pitanjima trgovačkog prava, korporativnog upravljanja, komercijalnih ugovora i naplate potraživanja. Ima iskustvo u M&A transakcijama i dubinskim analizama. Iskra zastupa pravne i fizičke osobe u postupcima pred sudovima i upravnim tijelima. Osobito ima iskustva u području energetike, elektroničkih komunikacija, farmacije i duhanske industrije.

Saznaj više
Bruno Mudronja

Bruno Mudronja

ODVJETNIK U SURADNJI S ODVJETNIČKIM UREDOM MUCALO


Kao član našeg pravnog tima Bruno je fokusiran na pravno savjetovanje i svakodnevnu podršku klijentima u području trgovačkog prava, prava društava, energetskog prava i nekretnina. Također je aktivan i iskusan u sastavljanju ugovora i zastupanju klijenata u ovršnim, parničnim i izvanparničnim postupcima pred sudovima i upravnim tijelima.

Saznaj više
Kruno Kolak

Kruno Kolak

ODVJETNIK U SURADNJI S ODVJETNIČKIM UREDOM MUCALO


Kao član našeg pravnog tima Kruno je fokusiran na pravno savjetovanje i svakodnevnu podršku klijentima u području trgovačkog prava, prava društava, radnog prava, prava intelektualnog vlasništva, javne nabave i energetskog prava.

Saznaj više
Agata Knezić

Agata Knezić

Odvjetnička vježbenica


Agata pruža svakodnevnu pravnu podršku klijentima u različitim trgovačkim, građanskim, regulatornim i radnopravnim predmetima, te kao član tima pomaže u provedbi M&A i statusnih trgovačkih mandata.

Saznaj više
Mia Perković

Mia Perković

ODVJETNIČKA VJEŽBENICA


Mia pruža svakodnevnu pravnu podršku klijentima u različitim trgovačkim, građanskim, regulatornim i radno pravnim predmetima, te kao član tima pomaže u provedbi M&A, statusnih trgovačkih mandata i ovršnih postupaka.

Saznaj više